Exterior
Landscape

Detached residetial house in Krasnodar

Step 1
Step 2
Step 3
Step 4

The house is designed in a classic style, but it is not a strict and solemn, but rather a cozy classics. The first floor is sheathed with long-size Rigel brick, the second with plaster in light-olive. The greenish array is catered by the roof of oxidized copper lined with wood. Pipe tops are decorated with cast iron. The pediment line is very specific - it is highlighted not by color or texture, but exclusively by the manner of brick laying.

Classic rounded bay windows on the main facade contrast with modern rectangular windows, as well as a minimalist door with a longitudinal glass insert. A modern line can be more distinctly seen in architecture of the rear facade: asymmetric windows of the first and second floors, huge, but concise stained glass of the living room with a second light.

Pproject area
320 м²
Ppoject commissioning
2018 г.
Number of storeys
2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/u0736318/data/www/en.ishum.ru/cache/smarty/compile/2c7a447e2b083884d08e42c408c2f3e11d6418df_0.rs.view.tpl.php on line 250

Detached residetial house in Krasnodar

Step 1
Step 2
Step 3
Step 4

The house and the fence look like a single multi-faceted composition from the street: the carport visually connects the building with the gates. The fence does not look like a one-piece blank wall due to alternations of brick and wood - inserts of varied widths set the dynamics. On the plot, the boundaries between external and internal planes are blurred: the plates, asymmetrically inscribed in the lawn, lead to the house, and the canopy is covered with curtains softening the utilitarian street design with cozy home notes.

The internal fence is also solved as delicately as possible — it is covered with greenery at the bottom and at the top: crowns of trimmed trees become its continuation. Landscape stones and round garden lamps, scattered like beads, add expressiveness to the relief. The terrace with an overflow swimming pool is located between the house and the spa wing with a sauna: the edges totally made of glass create an illusion that the water is not just bordered with walls, but has frozen as a turquoise slab on white pebbles.

Pproject area
5 соток
Ppoject commissioning
2017 г.

Object location on the map

View our other projects

Car service station in Krasnodar

Car service station in Krasnodar

View the project
Mix of classic and modern

Mix of classic and modern

View the project
line1 line2 line3