Exterior

Restaurant in Anapa

step 1
step 2
step 3
step 4

The restaurant on the embankment in the center of Anapa after a serious reconstruction took a second breath: the interior sounded modern, and environmental motifs organically fitted it to the surrounding greenery and landscape. The laconic entrance group is executed in natural materials: a composition of cobblestones with a copper sign, a wooden canopy with a wavy relief — a reference to sea waves. In contrast, bright blue carved columns look spectacular. Appearance of the building after the reconstruction has gained elegance and visual lightness: light hand-molded brick, copper roof, lighting, and blank tracery.

Zoning was paid special attention in the restaurant interior. On the covered terrace with a summer bar, a single space is visually split into separate enclosures by openwork screens and an adequate furniture mix. To create an additional privacy in a particular area, a mobile screen can be used. The tables are relatively separated from lush site vegetation only by light curtains, and a few pines grow on the terrace itself — ceiling holes with open beams have been provided for them. Wooden columns with a relief decor match the trees. You can come out to the promenade from the terrace — a magnificent sea view is available from this coastal elevation. In the open restaurant area, the tables are homely concealed by dense greenery. The guests are protected from the rain by carved wooden canopies covered with glass and supported by columns.

Pproject area
970 м²
Ppoject commissioning
2017 г.
Number of storeys
2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/u0736318/data/www/en.ishum.ru/cache/smarty/compile/2c7a447e2b083884d08e42c408c2f3e11d6418df_0.rs.view.tpl.php on line 250


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/u0736318/data/www/en.ishum.ru/cache/smarty/compile/2c7a447e2b083884d08e42c408c2f3e11d6418df_0.rs.view.tpl.php on line 412

Object location on the map

View our other projects

Reconstruction. Modern minimalism

Reconstruction. Modern minimalism

View the project
English-style house with high-tech elements

English-style house with high-tech elements

View the project
line1 line2 line3